Contact Us

Please fill in the form on this page and click SUBMIT - we will contact you as soon as possible. Thank you 

Lehmustie 5 As 1
11910 Riihimäki
Finland

358 40 5309246

Treasure of Nepal is an exhibition of the fine crafts of Nepal to be shown at Lahti Art Museum in Finland from September 22, 2016 to January 31, 2017

kirja


ISBN: 978-952-301-081-9

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2016
Sivumäärä: 173
Koko: 253mm x 270mm
Sidos: sidottu
Kirjastoluokka: 40.8, 48.13, 75.7, 76
Kielet: suomi

Nepalin aarre -kirja

ON NYT SAATAVILLA! Maahenki Oy:n kustantaman teoksen ulkoasun on suunnitellut Philippe Gueissaz ja sen teksteistä ja valokuvista vastaa Gary Wornell. Siinä käsitellään keskeisimpiä näyttelyssä esillä olevista käsityömuodoista ja kerrotaan niitä harjoittavien ihmisten tarinoita.

Gary Wornell matkusti pitkin ja poikin kaupunkia ja sen ulkopuolisia alueita valokuvaten ulkomaalaisten harvoin näkemiä kohteita. Niitä ovat käsityöläisten sukupolvien ajan perinteitä vaalineet työpajat ja studiot, joissa on syntynyt joitakin hienoimmista Nepalissa valmistetuista esineistä.

 

Nepalin aarre on valokuvadokumentti nepalilaisten käsityöläisten elämästä ja työstä, kirja lahjakkaista ihmisistä ainutlaatuisena aikana Nepalin historiassa. Kirjan tarinat pohjaavat omiin, viime vuosina heidän parissaan saamiini kokemuksiin. Nepalin aarteen180 sivua ovat täynnä upeita valokuvia ja eloisia kertomuksia heidän elämästään.

Sekä suomeksi että englanniksi julkaistava kirja painetaan korkealuokkaiselle paperille. Sen julkistaminen tapahtuu Nepalin aarre -näyttelyn avajaisten yhteydessä Lahden taidemuseossa 22.9.2016.

Voit myötävaikuttaa kirjan toteutumiseen tilaamalla sen etukäteen tämän joukkorahoituskanavan kautta tai niin että teet suuremman lahjoituksen tilaamalla kirjan ohessa omaa Nepalin aarre -kokemustasi täydentävän taidevalokuvan. Kiitos!

SISÄLTÖ

metallin valaminen, metallikaiverrus, kultaus, puukaiverrus, kivikaiverrus, paperin valmistus, paperin koristelu, simpukan kaiverrus, repoussé-tekniikka, ja paljon muuta

Julkaisia

Maahenki oy, Helsinki

internet

Maahenki Publisher

kieli

englanti ja suomi